O nama

Naša misija & vizija

Udruženje Izlazak je hrišćansko dobrotvorno udruženje koje je osnovano radi pružanja podrške u prevenciji, resocijalizaciji i rehabilitaciji osoba u problemu zavisnosti i promoviše zaštitu ljudskog zdravlja i unapređenje zdravog življenja.
Udruženje je registrovano 2009. godine na inicijativu grupe oporavljenih zavisnika koji su imali želju da lično iskustvo i pomoć koju su primili besplatno prenesu dalje onima koji su zbog specifičnosti ovog problema diskriminisani i napušteni.

Misija

Misija Udruženja Izlazak je da kroz programe osnaživanja i podrške zavisnicima, oporavljenim zavisnicima, njihovim porodicama i beskućnicima pruži pomoć u socijalnom prilagođavanju.

Vizija

Vizija Udruženja Izlazak je da se svim zavisnicima omoguće uslovi da ostvare pravo na život bez droge.

Samoodrživost

Sam postupak uspostavljanja apstinencije nije dovoljan za potpuni oporavak osobe koja se nalazi u problemu zavisnosti. Resocijalizacija ili povratak u društvo je jedan od najvažnijih koraka u procesu oporavka i preduslov za potpunu slobodu od zavisnosti i samostalan život i rad. Nažalost, često je zanemarena. Višegodišnje iskustvo u radu sa osobama u problemu zavisnosti je pokazalo da je jedna od glavnih prepreka pri ponovnom povratku u društvo nezaposlenost.

Prepoznavši nedostatak u sistemima podrške koji je usmeren prema ovoj ciljnoj grupi, kako institucijalnom tako i vaninstitucijalnom, Udruženje Izlazak se okrenulo ka konceptu socijalnog preduzetništva sa ciljem da svoj socijalni angažman i dobrotvorni rad bazira na samoodrživim preduzetničkim rešenjima.

Udruženje Izlazak je od 2014. godine počelo sa pružanjem usluga koje donose prihod i do današnjeg dana, kroz unapređenje postojećih i razvijanje novih usluga koje pruža lokalnoj i široj zajednici, udruženje ima za cilj integraciju radnika u nepovoljnom položaju što je jedna od vrednosti na kojoj zasniva svoje funkcionisanje.

Usluge koje pružamo

Stari nameštaj

Odvozimo i prodajemo polovni nameštaj i stare stvari. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu polovnog nameštaja ili želite da donirate polovni nameštaj i stare stvari, pozovite nas ili nam pišite. U cilju samoodrživosti stare stvari, nakon popravke i sređivanja, prodajemo u našoj prodavnici. Posetite našu Facebook stranicu za sve aktuelnosti.

Selidbe i transport

Pored prodaje i odvoženja nepotrebnog polovnog nameštaja, pružamo komercijalne i kancelarijske usluge preseljenja sa demontažom i montažom nameštaja.

Održavanje

Izlazak se bavi košenjem travnjaka, negom i održavanjem zelenih površina. Takođe, pružamo usluge čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih objekata, kao i dubinsko pranje nameštaja i tepiha.

Sve naše poslove izvodimo prema Vašim željama u što kraćem roku. Nakon što nas kontaktirate dostavićemo Vam ponudu, predlog ili savet.


Besplatna
info linija

Tražiš pomoć? Izlazak je tu da ti pomogne!
Ukoliko je tebi, ili nekome koga ti poznaješ potrebna pomoć za odlazak na lečenje ili nakon rehabilitacije, pozovi nas - pomoć je besplatna.

© Sva prava zadržana.
Udruženje Izlazak

 • Naziv udruženja
  Udruženje za podršku u prevenciji i rehabilitaciji zavisnika od opojnih sredstava Izlazak
 • Adresa
  Maksima Gorkog 92/2, 11000 Beograd, Republika Srbija
 • Kontakt telefon
  +381 61 255 27 37
 • E-mail
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • Poreski identifikacioni broj (PIB)
  106431352
 • Matični broj
  28003676
 • Šifra delatnosti
  9499