Organizacija Izlazak nudi veliki broj usluga. Posedujemo veliko iskustvo i nastojimo da kvalitet naših usluga uvek podižemo na što viši nivo.

 

Nameštaj

Stari nameštaj

Odvozimo i prodajemo polovni nameštaj i stare stvari. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu renoviranog polovnog nameštaja ili želite da donirate polovni nameštaj i stare stvari, pozovite nas ili nam pišite. U cilju samoodrživosti stare stvari, nakon popravke i sređivanja, prodajemo u našoj prodavnici. Posetite našu Facebook stranicu za sve aktuelnosti.
 
Selidbe

Selidbe i transport

Pored prodaje polovnog nameštaja, nudimo i usluge selidbe sa demontažom i montažom nameštaja, odvoženje šuta i slično. Korišćenjem naših usluga pomažete društveno odgovorno poslovanje organizacije "Izlazak". Mi smo neprofitna organizacija posvećena borbi protiv bolesti zavisnosti kroz prevenciju, motivaciju i resocijalizaciju, i radu sa beskućnicima.
 
Održavanje

Održavanje

Nudimo usluge održavanja dvorišta i zelenih površina. Pozovite i nas – besplatno dolazimo i dajemo Vam procenu radova. Usluge uključuju:
- Košenje trave samohodnom kosačicom i trimerom
- Krčenje zapuštenih površina
- Orezivanje živih ograda i drveća
- Obaranje drveća i seča drveća za zimu
- Sakupljanje i odnošenje trave, lišća, granja...
- Kultivisanje zemljanih površina
 

 

Samoodrživost

Korišćenjem naših usluga pomažete društveno korisni rad naše organizacije. U cilju samoodrživosti rada sa bivšim i rehabilitovanim zavisnicima i rada sa beskućnicima, članovi "Izlaska" su aktivni i u drugim delatnostima, kao što su prikupljanje i prodaja polovnog nameštaja i selidbe. Prihod ostvaren kroz ove aktivnosti stoji u službi daljeg rada primarne delatnosti organizacije "Izlazak".

Poslednje vesti

Radno vreme tokom praznika

Iza nas se nalazi još jedna uspešna godina. Sada je vreme za zasluženi mali odmor. Organizacija Izlazak neće raditi od 30. decembra 2019. do 8. januara 2020. Od 9. januara nastavljamo sa našim redovnim aktivnostima.

Hvala svima koji su podržali naš rad u 2019. godini. Želimo vam srećne praznike i uspešnu novu 2020. godinu.

Biram oporavak

Projekat “Biram oporavak” je nastavak projekta 3 Balkan koji je započeo 2015. godine kao odgovor na trenutnu situaciju na polju problematike zloupotrebe droga u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Opširnije...

Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge

Organizacija "Izlazak" danas je tribinom "Ja sam dokaz - Oporavak je moguć", održanom u Press centru UNS-a, obeležila Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge.

Učesnici tribine bili su Jasmina Milašinović, specijalni pedagog-psihoterapeut iz Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti, Desanka Beba Varga iz HHU "Hleb života" i Aleksandar Žugić i Ivan Marković iz naše organizacije.

Opširnije...

Tražiš pomoć? Izlazak je tu da ti pomogne!

Ukoliko tebi, ili nekome koga ti poznaješ, treba pomoć za odlazak na lečenje ili nakon izlaska iz rehabilitacije, pozovite nas.